Project Description
Salată de quinoa cu porumb fiert, năut și fasole roșie la borcan puteți face și fără unul din ingredientele menționate. Este genul de preparat făcut la ochi care să fie sănătos, sățios, aspectuos. Așadar, iată ce ingrediente aveți nevoie la această salată:
Ingrediente salata de quinoa cu porumb și fasole roșie:
O cană quinoa fiartă (cum se fierbe puteți citi aici),
O cană porumb fiert (adică o conservă mică)
o cană fasole roșie
10 g. ulei de floarea soarelui Bio de la DM (pentru că este presat la rece) sau ulei de măsline
1/2 cană năut
1 ardei roșu și ½ galben tăiat fideluță
5 lingurițe caju
1/2 salată verde tăiată fășii
1/2 legătură pătrunjel, una sau două frunze busuioc, 2 frunze de mentă rupte
Dressing: zeama de la jumătate de lămâie/sau oțet balsamic Bio de la DM circa 3 linguri și dublu acestei cantități puneți ulei și o linguriță de oregano uscat + sare și piper.
Mod de preparare în borcan:
Puneți întâi fasolea roșie, porumbul, quinoa, uleiul, năutul, ardeiul, caju, salata verde, verdeața + dressingul din lămâie/oțet și ulei și oregano.
Salata rezistă în frigider până la 5 zile și poate fi consumată la pachet mâncând în ordinea din borcan sau răsturnată într-o farfurie și amestecate ingredientele.
Leave A Comment