Retete TV a cooptat in echipa oameni tineri dar profesionisti.

Oamenii cheie la un site cu video sunt, cum este si firesc, cei care filmeaza si monteaza. Cateva dintre video-uri au fost facute in familie, dar cele mai multe sunt realizate de catre companiile Inversee Story si Ballon Rouge, ambele detinute de tineri absolventi ai Academiei de teatru si film.

INVERSEE Logo -BLACK_mics

Inversee e o companie de productie de continut digital, ce isi doreste sa introduca clientii catre un domeniu de viitor: video marketing, pentru a crea si distribui povesti despre afacerile lor. Fiindca suntem toti povestitori si credem in puterea povestilor in imagini. Cu abilitati si pregatire de a genera emotii prin mijloace cinematografice, Inversee se straduieste sa spuna mereu povestea gratios, cu umor, convingator sau in orice fel doriti. Detalii si portofoliu gasiti pe site – http://inversee.com/, pe canalul de Youtube si pe Vimeo.

 

BALLON ROUGE1

Ballon Rouge Studio oferă o soluție profesionistă și accesibilă de producție video destinată companiilor pentru o promovare mai eficientă pe rețelele de social media și pe site-urile de specialitate. Echipa își dovedește profesionalismul prin materiale de înaltă calitate, fiind rezultatul unor studii la universitățile de profil, cât și a unei vaste experiențe în televiziune și cinematografie. În dezvoltarea conceptului pentru materialul video/foto, ne interesează să venim cu o formulă inedită și creativă, care să se încadreze în limitele unui cost accesibil reflectat nu numai în raportul dintre preț și calitate, ci și în încrederea și siguranța unei colaborări de durată. Detalii si portofoliu gasiti pe site – http://www.ballonrouge.ro/#!/, pe canalul de Youtube si pe Vimeo.

 

smartMarketing

Echipa Smart Marketing ofera consultanta in definirea strategiei digitale, concretizarea obiectivelor si executia lor de la faza de proiect pana la implementare. Compania pune la dispozitie o gama larga de servicii de marketing online potrivite bugetului si nevoilor fiecaruia, pentru a sustine interactiunea digitala cu clientii vizati.

 

Selfcloud: Gazduire web cu resurse dedicate.

Fara hosting site-ul nostru nu ar fi vizibil pentru voi. Avem si aici parte de cei mai buni din domeniu, echipa Selfcloud care ofera gazduire web cu resurse dedicate (avem propriul server). Convingeti-va singuri pe site-ul lor – https://www.selfcloud.ro.