Te gandesti sa colaborezi cu Retete TV? Iata cateva moduri prin care am putea incheia parteneriate si cateva cuvinte care sa te ajute sa ne cunosti mai bine si modul nostru de lucru.

Putem fi

ambasador de brand: Daca produsul tau ne convinge, putem sa povestim despre el pe blog sau pe canalele noastre de social media.

editori freelanceri pentru site-ul tau. Te ajutam cu continut original pentru blogul tau sau iti creem retete video pentru canalul de Youtube sau Vimeo, daca crezi la fel de mult ca si noi in acest mod de comunicare.

tester pentru produsul tau. Nu ai continut si nu stii cum sa iti promovezi mai bine produsul? Il putem oferi cadou cititorilor Retete TV, putem face un review (text) de produs, sau putem gazdui un giveaway pentru ei.

product endorsement. Putem prezenta, pe video, cum se foloseste produsul tau folosindu-l in reteta. O varianta credibila, nu fortata ca reclama de la televizor pentru care lumea stie ca ai platit ca sa-ti prezinti produsul.

advertiser pentru compania/produsul tau. Te putem promova prin banner situat in sidebar, ori in partea dreapta jos, in homepage sau pe pagina unei retete. Avem mai multe dimensiuni de bannere despre care putem discuta.

Ai o alta idee? Scrie-ne sau hai sa stabilim o intalnire, la contact (at) retetetv.ro. Suntem din Bucuresti dar putem comunica si pe skype daca vrei sa scutim timpul din trafic.

DSC_1924_resize

Proiectul Retete TV este construit pentru minti creative, oameni ingeniosi, indiferent de nivelul lor de pregatire in bucatarie, dar care isi doresc sa incerce mereu ceva nou si rapid. Ne place sa credem ca ne adresam oamenilor eleganti/frumosi la minte si la trup, care se ingrijesc la fel de bine de ceea ce mananca ca si de aspectul lor exterior.

Cititorii nostri sunt cei grabiti, preocupati de mancarea sanatoasa si atenti la ceea ce cumpara. Desi ocupati, sunt niste oameni informati, iar increderea vine si din faptul ca vad produsul folosit intr-o reteta video si capata mai multa credibilitate decat intr-un review de produs sub forma de text. Educati, credibili, ei sunt cei care propaga mai departe informatia despre produs si reteta, daca au fost multumiti de ea.

Pentru ca nu facem rabat de la calitate, pentru ca noi chiar mancam ceea ce gatim in retete (impreuna cu familia, cu echipa, cu prietenii), putem fi o garantie pentru calitatea unui produs. Nu scriem despre un produs care nu ne place, nu ne angajam sa laudam ceva care nu ne convinge cu adevarat si care nu s-ar regasi pe masa familiilor noastre.

Daca cei care ne viziteaza siteul o fac pentru ca au incredere in noi, pentru ca-i inspiram si-i ajutam sa se decida mai repede, asta inseamna si pentru tine noi clienti sau noi fani ai produsului tau. Lasa-ne sa gandim retete video inspirate, cu produse care se gasesc pe piata locala si sa-i anuntam si pe altii cat de bine iese o mancare cu produsul tau. Noi dam idei, tu iti cresti vanzarile! Rata de conversie in cumparator dupa vizionarea unui video este de 50% fata de sub 1% cat este dupa citirea unui text cu poza. O spun studiile, nu noi.

Ne dorim sa fim alaturi de cat mai multe produse si branduri romanesti care sa ajunga mai usor pe masa consumatorilor. Nu suntem interesati de lansari si evenimente aglomerate care nu au nicio valoare pentru cititorii nostri. Vrem sa scriem si sa facem video-uri utile si inspirationale, care sa le dea oamenilor idei si sa le usureze munca in gospodarie. Vrem sa aducem valoare atat pentru compania ta cat si pentru cei care ne citesc si ne vizioneaza!