Project Description
Ceva cald și moale, ceva crunch, ceva suculent, ceva aromat. Are de toate salata asta asta de quinoa cu ciuperci sotate, care poate fi luată foarte bine la borcan în loc de vreun sandwich cu pâine.
Ingrediente Salată de quinoa cu ciuperci sotate la borcan:
1/2 cană quinoa fiartă
1/2 cană năut fiert
o cană ciuperci sotate (le-am curățat, tăiat felii, și le-am tras în tigaie în puțin unt cu un cățel mic de usturoi până s-au înmuiat)
6-8 Roșii cherry (în funcție de borcanul ales, mai mic sau mai mare)
Busuioc proaspăt (câteva frunze)
Dressing: 10 linguri ulei de floarea soarelui Bio de la DM, cu 5 linguri suc de lămâie/oțet balsamic de la DM, sare și piper (pus în dressing).
Mod de preparare în borcan:
puneți întîi dressingul (la fundul borcanului), apoi năutul, quinoa, iar năut, ciupercile sotate, roșiile, busuiocul.
Leave A Comment