Project Description
Pentru ca mai este inca o saptamana de post va propun o salata cu fasole verde si galbena (de prin congelator), boabe de porumb si usturoi. Simplu si constistent, un fel de fast food intre mesele principale.
Ingrediente:
100 grame fasole verde
100 grame fasole galbena
100 grame porumb la conserva
4-5 catei usturoi
sare si piper
o lingura zeama de lamaie
4 linguri ulei de masline
Mod de preparare:
1. Opariti fasolea in apa fiarta cu sare, pentru 4-5 minute. Bagati-o apoi intr-un vas cu apa rece cu gheata, tot pentru cateva minute. Aceasta operatiune este valabila doar pentru cei care au congelat fasolea fara sa o opareasca. Daca o luati din comert gata congelata nu e nevoie de aceasta operatiune.
2. Puneti pe o farfurie fasole, turnati deasupra si boabele de porumb si maruntiti cateii de usturoi.
3. Faceti un dressing din zeama de lamaie si ulei si turnati-l peste legumele din farfurie peste care ati presarat deja si sarea si piperul.
Leave A Comment