Project Description

Pentru ca mai este inca o saptamana de post va propun o salata cu fasole verde si galbena (de prin congelator), boabe de porumb si usturoi. Simplu si constistent, un fel de fast food intre mesele principale.

Ingrediente:

100 grame fasole verde

100 grame fasole galbena

100 grame porumb la conserva

4-5 catei usturoi

sare si piper

o lingura zeama de lamaie

4 linguri ulei de masline

Mod de preparare:

1. Opariti fasolea in apa fiarta cu sare, pentru 4-5 minute. Bagati-o apoi intr-un vas cu apa rece cu gheata, tot pentru cateva minute. Aceasta operatiune este valabila doar pentru cei care au congelat fasolea fara sa o opareasca. Daca o luati din comert gata congelata nu e nevoie de aceasta operatiune.

2. Puneti pe o farfurie fasole, turnati deasupra si boabele de porumb si maruntiti cateii de usturoi.

3. Faceti un dressing din zeama de lamaie si ulei si turnati-l peste legumele din farfurie peste care ati presarat deja si sarea si piperul.