Project Description

Puteti folosi foarte bine orice tip de salata (dar recomand Valeriana si Pekan Mix de la Eisberg) si paine integrala sau de secara, bagata la cuptor cu ulei de masline si rondele de branza de capra. Un fel de sandwich cald cu salata.

Ingrediente:

140-150 grame salata

200 grame branza capra rondele (circa 8-10 bucati la pachet)

ulei de masline, sare, piper

cateva nuci, un fir de menta

paine (bagheta de secara sau din faina integrala, de preferat)

rosii cherry (optional)

Mod de preparare:

1. Ungeti (stropiti) feliile de paine cu ulei de masline

2. Puneti rondelele de capra pe feliile de paine si bagati-le in cuptor pentru 10 minute pe functia rotisor (prajire)

3. Asezati pe farfurie salata si feliile de paine cu branza usor topita. Puneti sare si piper.

4. Peste salata puteti pune cateva nuci ori bucati de rosii cherry, un fir de menta proaspata. Pe branza de capra puteti pune putina verdeata.