Project Description

Gujoane din piept de pui și șnițele din piept de pui picante, alături de un cașcaval pane și o salată caprese – asta am pregătit pentru ziua prietenei mele. Rapid, picant și interesant. Variantele astea de pui picant cu salata caprese se fac în câteva minute, respectiv 15 la cuptor și încă (sau în paralel) vreo 5 minute salata.

articol sponsorizat de Agricola Bacau.

Ingrediente Pui picant cu salata caprese:

1-2 cutii (de 300 grame) de șnițel din piept de pui

1-2 cutii cașcaval pane (de 200 grame/cutia)

1-2 cutii gujoane (300 grame/cutia)

Ingrediente salata caprese:

2-3 piersici

200 g mozzarella felii rotunde (cumpără bulgări de mozzarella)

frunze de busuioc

oțet balsamic

50-100 grame migdale și nuci sfărâmate ușor

Mod de preparare Pui picant cu salata caprese:

1. Desfă semipreparatele Agricola din cutie și pune-le pe o tavă cu hartie de copt. Se fac toate in circa 15 minute. Pune-le în cuptorul încins.

2. Între timp, taie piersicile rotocoale și întinde pe un platou o felie de piersică, una de mozzarela, o frunză de busuioc. Pune atâtea câte doreși să fie pe platou.

3. Presară pe platoul de salată migdalele sfărâmate și stropește cu oțet balsamic.

4. Pune în boluri frumoase și preparatele de pui picante și cașcavlul pane.

5. Servește cu drag împreună cu prietenii și familia!