Project Description

Porții: 3-4 persoane/o familie

Această rețetă poate fi începută așa: întrebați fiecare membru al familiei ce legume preferă. Apoi mai adăugați și altele pe care le-aveți prin casă, dar totul în porții mici. 

Ingrediente:

1-2 dovlecei normali și zucchini,

250 grame morcovi mici (congelați) și morcovi cruzi, mari, tăiați rondele,

o vânătă,

5-6 ciuperci (ele sunt cele mai delicioase la grătar),

8-10 verze de bruxelles,

un buchețel micuț de conopidă, tăiat bucăți

un buchețel de broccoli,

câteva boabe de mazăre și fasole.

o lingură ulei de măsline (dacă serviți legumele în post) sau un cubuleț cât o nucă de unt

Mod de preparare:

1. Încingeți grătarul bine

2. Stropiți cu puțin ulei de măsline sau topiți puțin unt și lăsați până sfârâie

3. Puneți legumele, pe rând, cu mici spații între ele la prăjit

4. Lăsați-le la rumenit minim 10 minute, după care scoateți-le din tigaie/grătar dați-le cu sare și piper.

5. Serviți-le calde.