Project Description
Pentru ca inca ne bucuram de soare, Clubul Raw Desertarienilor v-a pregatit o inghetata delicioasa cu caise. Caisele sunt surse excelente de vitamine (betacaroten, vitamina A, vitamina E, vitamina C, vitamine din complexul B), minerale (sodiu, clor, fier, magneziu etc) si substante active si antioxidanti.
Ingrediente pentru 4 portii:
Inghetata caise
200 ml lapte de migdale,
2 cm ghimbir,
300 grame caise coapte (fara samburi),
2-3 linguri de miere/sirop agave/sirop artar/stevie,
2 linguri tarate psyllium.
Mod de preparare:
1. Se blenduiesc bine de tot toate ingredientele pana obtinem o cremă fină și aromată.
2. Crema se lăsă la congelator sau în aparatul de înghețată.
Pentru Cupe (optional)
300 grame curmale moi de tot,
150 grame fulgi de cocos,
2-3 linguri de cacao/carob (se pot și omite).
Se pun în robot ingredientele și se procesează până se transformă într-o pastă lipicioasă pe care o modelăm cu ușurință.
Leave A Comment