Project Description

Iata primele imagini video din bucataria noastra by Euphoria Kitchens Hall (brandul companiei Romvitrine din Buzau), locul unde vom filma de-acum incolo toate retetele. Modele interesante realizate de ei veti vedea si la BIFE (19-23 septembrie), daca veniti sa ma vedeti intr-un show culinar la standul Euphoria din Romexpo.

Pentru oricine gateste acasa, o bucatarie perfecta este locul magic la care visezi si tot visezi. Prea multe criterii trebuie luate in calcul pentru spatiul de vis: suprafata, costurile, electrocasnicele din dotare, scopul pentru care o vrei intr-un anume fel etc. Am tinut si eu cont de toate astea si ati vazut pe video ce a iesit.

Pentru ca detaliile, respectiv spatiile de depozitat conteaza enorm intr-o bucatarie, urmeaza un video mai linistit, in care va arat cele zece lucruri care-mi plac in mod deosebit in bucataria mea. Nici nu aveti idee ce minunatii de sertare si sisteme se ascund in spatele acelor usi in culoarea capucino.

Pe scurt despre materialele folosite: MDF la fronturi si HPL compact la blat (culoarea vulcano, excelenta pentru a nu se vedea praful, mizeria sau zgarieturile pe ea).