Project Description

Daca tot am provocat lumea cu video-ul de la montatul bucatariei, am zis ca nu e rau sa las cititorii sa-si arunce un ochi si in sertarele si “camara” mea din bucatarie, alaturi de cel mai mic membru al familiei, Cookie.

Cel mai simplu ar fi sa urmariti doar video-ul, insa nu strica sa scriu si aici cele zece lucruri care-mi plac in mod special in bucataria mea Euphoria Kitchens Hall.

1. Blatul – din HPL compact de 12 mm, culoarea Vulcano, cu proprietati antibacteriene (se foloseste si in spitale), rezistent la foc

2. Insula – ideala pentru filmari, prevazuta cu chiuveta, plita pe inductie si cuptor electric + loc de luat masa. Situata la 1,80 m fata de corpul din spate, pentru a permite deschiderea in paralel a usilor.

3. Dulapurile de sub insula – incapatoare si bine plasate, nu te afecteaza atunci cand iei masa la insula.

4.  Dulapurile cu forme rotunjite, specifice Euphoria Kitchens Hall (prima companie care a introdus aceste forme in Romania), cu sistemul push to open.

5. Camara cu sertare multe, care se deschid silentios si sunt foarte incapatoare.

6. Sertarul de tacamuri – foarte util si strategic plasat intr-un sertar mai mare.

7. Culoarea – capucino, din dorinta de a evita albul care se reflecta pe camera video. Nu am vrut material lucios pentru ca se vad urmele.

8. Sertarele – mari si silentioase, usor de folosit si depozitat.

9. Frigiderul – incastrabil. Un loc elegant in spatele caruia nu-ti inchipui ca se afla frigider si congelator.

10. Dulapurile laterale/ascunse – sunt plasate la final de mobila, nu-ti inchipui ca acolo poti depozita ceva. Locul nostru secret de ascuns una sau alta.