Indragita ciocolata Poiana, apartinand companiei Mondelez International este de astazi cu mai multa cacao, deci mai amaruie si are patru noi sortimente. Eu ma bucur si de lansare si de sortimente, nu prea inteleg de ce aceasta lansare este dedicata femeii de azi. Pe mine gandul ma duce la faptul ca femeia de azi e mai amara in loc sa fie dulce, chiar daca producatorii s-au gandit probabil la faptul ca femeia de azi tine mereu la silueta si ciocolata amaruie este mai potrivita.

Noua Poiana Amăruie este inspirată de femeia de azi, sigură pe ea, matură, care se bucură de fiecare moment din viața ei, apreciază ciocolata amăruie și senzațiile intense. Prin campania de comunicare pe care am lansat-o invităm consumatorii să conturăm împreună portretul femeii din România, așa cum este ea în viața de zi cu zi, reală și autentică”, spune Lavinia Ghinescu, Brand Manager Local Chocolate Brands, Mondelez România și Bulgaria.

Oricum, noutatea ce vroiam sa vi-o comunic tine de faptul ca Poiana are de-acum pe piata sortimentele Poiana Amăruie 65% cacao; Poiana Amăruie, cu conținut ridicat de cacao; Poiana Amăruie cu alune si Poiana Amăruie cu cremă Caramel.

Pe site-ul Poiana Amaruie.ro este un concurs cu premii zilnice si saptamanale si puteti intra si raspunde in perioada 5 – 25 iunie.