In recenzia cartii Mastering the Art of French Cooking de pe blogul Ganduri si Bucatareala, Oana Grecea spune ca aceasta este “Biblia din bucataria ei”.
Impresionata peste masura de carte, de Julia Child si de sfaturile vis-a-vis de vasele de cupru (pe care le veti gasi la vanzare si in magazinul nostru online) Oana povesteste si ilustreaza cartea comandata prin libraria Okian cu multe detalii.
Cine zice ca in bucatarie nu s-a revolutionat nimic? Sau ca nu exista inventii ori inovatii? Ei bine, mi-am dat seama de asta citind introducerea Juliei Child la a doua editie a cartii sale Mastering the art of french cooking (Arta de a stapani bucataria frantuzeasca sau Maiestria Gatitului Frantuzesc).
Daca ati vazut filmul Julie and Julia, cu siguranta stiti acum cat de importanta este Julia Child pentru americani si cate a facut ea pentru promovarea gastronomiei frantuzesti peste hotare.
Mai multe despre aceasta carte puteti citi aici.
Mastering the art of French Cooking va fi la concurs in cateva zile pe site-ul Retete TV.
Leave A Comment