Aniversari, ateliere, invatare prin joaca, toate cu gust si miros de natural, de incredere in sine si in preparatele care au iesit din mana ta. Retete TV a gasit o noua locatie pentru atelierele gastronomice educative.

Am pornit de la Kids cooking party si am ajuns la Kids-The Chefs, brandul sub care se vor desfasura atelierele gastronomice educative pentru copiii intre 3-12 ani. Despre avantajele implicarii copiilor in procesul de gatit poti citi mai multe in articolul Retete TV de aici.

Incepand din noiembrie avem si o noua locatie pentru varsta 7-12 ani, in showroom-ul partenerilor nostri MIELE (compania numărul unu în producția de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial) cu sediul la Casa Presei. Practic, le umplem timpul si parintilor, care pot privi la activitatea copiilor, pot servi o cafea buna (aparatele Miele fac o cafea delicioasa) dar se pot plimba si prin showroom-ul de electrocasnice utilat cu de toate pentru o casa. Asta ne-am si dorit pentru copiii mai mari care pot prepara bucate ce se pun la cuptor, frigider ori pe plita.

Showroom Miele

Daca vrei ca si copilul tau sa se joace si sa invete cate ceva din ce-i va folosi ulterior in viata, adu-l cu cei de seama lui sa isi incerce indemanarea, cunostintele si sa capete incredere ca se poate descurca si singur si nu moare de foame daca nu ii esti prin preajma. O sa incercam mereu sa-l provocam cu lucruri noi, cum ar fi ingrediente pe care nu le prea iubeste, si il vom lasa sa guste din ceea ce am pregatit impreuna.

Gatim pizza, ornam torturi, fierbem legume, daca varsta copilului tau o permite, sau invatam cum sta treaba cu legumele, fructele, pastele sau orezul prin jocuri speciale pentru cei mici.

Atelierele se pot tine daca sunt minim 5 copii si maxim 12. Copiii vor primi spre folosinta sortulete si bonete de bucatar, o diploma de participare si vor putea gusta din ceea ce au preparat.

In locatia Miele, atelierele se tin sambata, dar se pot organiza “intalniri culinare cu copiii” in orice spatiu adecvat  sau la studioul nostru din Domnesti, Ilfov. Pentru detalii legate de pret, durata si desfasurare ne puteti scrie la adresa: contact@retetetv.ro.

Daca veniti la atelierele ce se tin in showroom-ul Miele, e bine de stiut ca veti putea admira si cumpara aspiratoare, echipamente de întreţinere a rufelor; maşini de spălat vase, plite, seturi combi, hote de aragaz, cuptoare, cuptoare cu aburi, cuptoare cu microunde, cafetiere, echipamente frigorifice, răcitoare de vinuri. Deloc de neglijat sunt jucariile-electrocasnice in miniatura pentru copii, foarte dragute si cautate de cei mici.

Daca vreti sa urmariti pagina de Facebook Kids-The Chefs un like si-un share o va face vizibila.

poze copii cu sorturi - varianta 4