Pledoaria lui Mark Bittman- scriitor de cărți de bucate și jurnalist de cooking la mai multe publicații (printre care New York Times) – pentru mâncatul acasă este absolut senzațională. În toate mediile în care apare – articole de ziar sau reviste, conferințe, în cărțile sale sau în interviuri – spune despre întoarcea oamenilor de a servi masa în sânul familiei.
Celebra revistă TIME i-a lăsat la dispoziție un cover story în care Bittman vorbește despre mâncatul acasă ca fiind mai bun pentru sănătate, pentru armonie în familie dar și mai ușor decât crezi. Este de fapt ceea ce încercăm și noi să facem cu http://retetetv.ro/.
Cu doar două generații în urmă, spune el, mâncatul acasă era ceva obișnuit, pe când acum, petrecem timpul împreună la masă dar altcineva stă la aragaz. Ne uităm la emisiunile culinare ca la un sport, râvnim la pozele din site-urile, blogurile sau cărțile culinare, dar mâncăm totuși mâncare semprocesată sau nesănătoasă.
Aici este un promo la articolul din Time.
Leave A Comment